Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 02 december 2022 @ 16:36 door CyberSimon , 34 keer bekeken

Stappen met Marsha van Close …

 

Stappen met Marsha van Close II You

 

Ik heb niet zo'n spannend stapleven. Maar ik heb wel veel lol. In de kroeg babbel ik met iedereen. Maar gasten moeten niet te zat zijn als ze me aanspreken. Zodra jongens spugend praten of aan me zitten, is voor mij de lol eraf. En dronken lui die ook nog eens over Close II You beginnen, wimpel ik af. Dan zeg ik dat mijn tweelingzus in Close II You zit. En dat ze net via de achterdeur naar buiten is gegaan. Sommige jongens zeggen dan ook nog: Doe haar maar de groeten van mij.

 

Feesten is voor mij dansen, bijpraten met bekenden en nieuwe mensen leren kennen. Jongens komen niet zo snel op me af; ze denken zeker dat ik 'hard to get' ben. Maar dat klopt ook wel een beetje. Ik ga echt niet zomaar met iemand mee. Ik zie het al voor me: Hallo, ik ben Marsha en daar staat mijn auto. Nee, jongens moeten echt veel moeite voor me doen. Ik moet een jongen kennen voor ik met hem zoen. Ik heb echt nog nooit gezoend met iemand die ik dezelfde avond had ontmoet. Ik zou het niet kunnen en niet durven. Ik heb ook nog nooit een vakantievriendje gehad. Erg hè? Ik ben te verlegen. Hoe ik dan aan mijn vriendjes ben gekomen? Via, via. Een keer ging het via mijn broer. Hij had een fotootje van mij aan een jongen laten zien. Die schepte toen bij zijn vriend op dat ik zijn nieuwe vriendin was. Die jongen geloofde er niks van en wilde weten wie ik dan wel was. Dus toen heeft mijn broer hem mee naar huis genomen... en dat werd dus wat. Helaas kan ik door het succes van Close II You niet meer zoveel stappen. Ik mis het wel, alhoewel... ik heb er vier vriendinnen bijgekregen!

 

Artikel afkomstig uit: Break Out!, 1998Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.